Zarif Çiğköfte kurulduğu günden bugüne her zaman müşterisine kaliteli çiğköfteyi ucuza yedirmek için çabalamıştır. Özenle seçilen birinci sınıf malzemelerin bir araya getirilerek yoğrulması sonucunda ortaya çıkan lezzeti bayileri aracılığı ile değerli müşterilerine ulaştırmaktadır.
Türkiye geneline kurduğumuz bayi ağı ile bütün Türkiye’nin Zarif Çiğköfte lezzetini tatmasını hedeflemekteyiz. Üretimimiz tamamen belgeli olup gıda mühendisleri tarafından denetlenmektedir.

Sami Usta kimdir?

1990 yılında İstanbul Aksaray’da Zarif et lokantasında müşterilerinin isteği üzerine Sami KESKİN tarafından çiğköfte yapılıp, müşterilerine ikram edildi.

İlerleyen zamanlarda bu uğraş bir ticarete dönüştürüldü. Önce Gaziosmanpaşa’da ilk dükkanını açan Sami Usta yıl 2013’e geldiğinde Türkiye genelinde 80’e yakın şubesi ile sektörde önemli bir yer edindi.

İlkemiz her zaman daha iyisini yapmaktır. Sağlıklı, hijyenik ve kalite ile müşterilerinin güvenin kazanan Zarif Çiğköfte, her zaman ileriye gidecektir.

Çiğköfte ilk nasıl yapıldı?

Hz.İbrahim şu anki Urfa topraklarında doğmuş yaşamış ve Nemrut tarafından ateşe atılmıştır. Allah’ın emri ile ateş su olmuş Hz.İbrahim’i yakmamıştır. Hz.İbrahim’in doğduğu mağara ve ateşe atıldığı yerde oluşan Balıklı göl binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edilmektedir. İşte çiğköftenin doğuş öyküsü, Hz.İbrahim dönemine dayandırılmaktadır.

Hz.İbrahim , devrin kralı Nemrut’un putlarını kırarak, Allah’ın varlığına inanmaya davet edince Nemrut öfkelenir ve Hz.İbrahim’in ateşe atılmasını emreder. Böylece büyük bir ateş yakmak üzere yöredeki bütün odunlar toplanır. Nemrut evlerde ateş yakmayıda yasaklar. Halk ateş yakmadan nasıl yemek yapacağını düşünür durur. İşte bu günlerde bir avcı,avladığı ceylanı eve getirerek hanımından yemek yapmasını ister.Hanım evde odun bulunmadığını söyler. Çevrede toplanacak bir tek dal odun dahi kalmamıştır. Avcı, çoluk çocuğun aç kalmaması için hanımından bir çare bulmasını ister. Bunun üzerine kadın, ceylanın budundan yağsız et çıkararak bir taş üzerinde başka bir taşla döverek ezmeye başlar.Sonra ezilmiş eti bulgur, biber ve tuzla karıştırarak yoğurur. Böylece o leziz ve tadına doyulmaz “çiğköfte” meydana gelir.

İşte çiğköfte efsanesi böyle anlatılır. Efsane ne kadar doğru bilinmez ama biz Zarif Çiğköfte olarak sizlere en hijyenik ortamda etsiz çiğköfte yapmaktayız. Bu nefis lezzeti sizlere ulaştırmakla görevliyiz.

Franchise bedeli almıyoruz.
Tek prosedürümüz franchise sözleşmemizdir.
Açacağınız işletmenin giderleri size aittir.
Türkiye geneli fiyat politikamız sabittir.
Ürünlerimiz satış ve sevkiyatı barkod sistemi dahilinde, gıda vakumu güvenliğiyle üretilmektedir.
Açılışlarda ikram olarak verilmek üzere bedelsiz ürün verilir.
Açacağınız dükkan caddede ve işlek bir alanda olmalıdır.
İçerisinde lavabo ve sus sistemi olmalıdır.
Dekorasyonumuz renk olarak kırmızı beyazdır.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.