yandim-cavus

Yandım Çavuş Hakkında

Yandım Çavuş 50. yılında bayilik veriyor

İZMİR’in Selçuk İlçesi’nden ünü tüm Türkiye’ye yayılan çöp şişin ilk uygulayıcısı Yandım Çavuş, yoğun talepler üzerine bayilikler vermeye hazırlanıyor. Franchising sistemiyle ülke genelinde bayilikler oluşturmak için çalışmalarını hızlandıran Yandım Çavuş Çöp Şiş ve Ayran, yabancı turistlerin de aradığı çöp şiş lezzetini öncelikle İstanbul, Ankara, İzmir Bodrum, Marmaris’te tüketicilerle buluşturacak.

50 yıldan bu yana Selçuk’ta, Yandım Çavuş Dinlenme Tesisleri’nde sunulan eşsiz lezzet çöp şiş ve özel ayranının yoğun ilgi gördüğünü anlatan işletme sahibi Nazım Kasap, özellikle turistik yörelerden bayilikler oluşturma noktasında büyük talep aldıklarını söyledi. Gelenek haline gelen çöp şiş ve ayranlarının damaklarda bıraktığı tatla Türkiye çapında ün yaptığını belirten Kasap, “Çöp şiş, ilk kez 1957 yılında, atalarımız tarafından uygulanmış. İş ilk olarak küçük bir dükkanda başlamış  müşterilere sunulan çöp şiş ve ayran. zaman içinde büyüyerek, bölge insanının yanı sıra ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin de beğenisini kazanmış. Eşsiz lezzetiyle, ünü giderek artmış..

 

yabancı turistlerin de aradığı çöp şiş lezzetini öncelikle İstanbul, Ankara, İzmir Bodrum, Marmaris’te tüketicilerle buluşturacak.

 

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 1957
Çalışan Sayısı 11
Mağaza Sayısı 02
Franchise İsim Hakkı Bedeli 45.000,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 85.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 150.000,00 TL

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.