Usta Dönerci Bayilik

Usta Dönerci Bayilik

Usta Dönerci Bayilik

20 yıllık deneyimini işin ustalarıyla birleştirip Usta Dönerci® markasını yaratan TAB Gıda, konusunda uzman çalışanlarıyla en doğru ve uygun ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Usta Dönerci ‘nin benzersiz lezzeti, özenle seçilen malzemelerden gelmektedir. Klasik yapılış yöntemlerinden ödün vermeden en sağlıklı koşullarda üretim yapan TAB Gıda, müşterilerine her zaman sadece doğal, katkısız malzemeler ile hazırlanmış leziz ürünler ve döner çeşitleri sunmaktadır. TAB Gıda, Türkiye genelindeki 50’den fazla Usta Dönerci® restoranında müşterilerini Anadolu’nun binlerce yıllık lezzet geleneğini yaşamaya davet etmektedir.

Usta Dönerci Franchise Şartları

Franchise Adaylarında Aranan Özellikler:

TAB Gıda olarak, girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilen işletmeci franchisee adayları tercih edilmektedir.

Eğitim

Seçilen işletmeci adayı, Tab Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.

Destek Hizmetleri:

İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.

Usta Dönerci Bayilik Yatırım Şartları:

2016 yılı itibari ile Usta Dönerci  markamızı yatırımcılar ile buluşturacağız. Yatırım bedeli, Usta Dönerci  için 250.000 USD+KDV’den başlamaktadır. TAB Gıda’nın franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süreleri; Usta Dönercif5d9253b7b için 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Net ciro üzerinden %10 royalty alınmaktadır.

Yer Seçimi:

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekanda aranan özellikler arasındadır.
Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.

Fiziksel Özellikler:

İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan ise minimum 300 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımız için depolar dâhil 100 m2 alan yeterli olacaktır.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.