Sbarro

TAB Gıda, nefis İtalyan lezzetleri sunan Sbarro’yu Türk halkı ile 2007 yılında buluşturmuş ve Türkiye’deki ilk restoranını İzmir Balçova’da açmıştır. TAB Gıda’nın bilgi ve tecrübesi ile birleşen Sbarro lezzetleri, kısa sürede Türk halkının da beğenisini kazanmış ve 2016 itibariyle Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 90’a yakın restoran adedine ulaşmıştır.

Türkiye’de TAB Gıda güvencesiyle sunulan ve öncelikle tazeliğe önem verilen Sbarro ürünlerinde, hiçbir zaman kaliteden ödün verilmemektedir. Leziz Sbarro Pizzaları müşterilerin gözü önünde profesyonelce ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanmakta, müşterilere ev yapımı güveni verilmektedir. Sbarro, nefis İtalyan lezzetlerinden vazgeçemeyenlere pizzalar, makarnalar, salatalar Fransız usulü tavuk, meatball, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba, tatlılar, gibi geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Türkiye’de TAB Gıda güvencesi ile hizmet veren Sbarro’da lezzetli ürünler uygun fiyatlar ile birleşmiştir. Bir Sbarro pizza dilimi, bir küçük pizza boyutunda olup, hem doyurucu, hem de uygun fiyatlıdır.

TAB Gıda güvencesi ile Türkiye’de hizmet veren ve sayısız ödüle layık görülen Sbarro, son olarak Sbarro LLC tarafından “2012 yılı Pazarlama Alanında En Başarılı Franchise” ödülünü almıştır.

SBARRO LLC:

Nefis İtalyan lezzetlerinin adresi Sbarro’nun hikayesi, Napoli’den New York’a göçen Carmela ve Gennaro Sbarro kardeşler tarafından 1956 yılında Amerika’da açtıkları “Sbarro Salumeria” adlı ilk restoranla başlamıştır. Brooklyn’de açtıkları bu ilk restoranda taze ürünleri ve lezzetli yemekleri İtalyan esintisi ile birleştirerek müşterinin beğenilerine sunan ve yüksek standartlarda hizmet veren Sbarro kardeşler, müşterilerin ilgisini kısa sürede çekmiştir. Lezzetli ve taze ürünlerin hızlı ve self servis ile sunulmasından doğan Sbarro konsepti, Dünya’daki en büyük İtalyan Restoran zincirlerinden biri olmayı başarmıştır.

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sbarro’nun Türkiye’deki ana geliştirici ve üreticisi olarak tüm lisans haklarına sahiptir. Restoranların işletmeciliği için verilen lisans (franchise) süresi 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.

Franchisee Adaylarında Aranan Özellikler:

TAB Gıda olarak, girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilen işletmeci franchisee adayları tercih edilmektedir.

Eğitim:

Seçilen işletmeci adayı, Tab Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.

Destek Hizmetleri:

İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.

Sbarro Yatırım Şartları:

Yatırım bedeli, Sbarro için 250.000 USD+KDV’den başlamaktadır.

TAB Gıda’nın franchise yatırımcılarına verdiği restoran işletmeciliği süreleri; Sbarro için 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Net ciro üzerinden %13 royalty alınmaktadır.

Yer Seçimi:

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.

Fiziksel Özellikler:

İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan ise minimum 280 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımız için depolar dâhil 110 m2 alan yeterli olacaktır.

İş yerinin giriş katında olma zorunluluğu dışında, kiralanan lokasyonda gerçekleşen inşaatın uygunluğu ilgili markaların standartları doğrultusunda kontrol edilir.

 

 

SBARRO BAYİLİK,SBARRO FRANCHİSE, SBARRO FRANCHİSE ŞARTLARI

 

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.