SARPER LAHMACUN

SARPER LAHMACUN

Sarper Lahmacun 2000 yılında Real AVM İzmit’de hizmete başlamıştır. Urfa’dan gelen yöresel tatlari siz değerli müşterilerimiz için en iyi şekilde sunmaya çalışmaktadır. Lahmacun , Pide, Kebap ve Künefe konsepti ile avm’ler de self servis olarak hizmet vermektedir. Şuan 11 şubesi ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Adana, Sakarya,Mersin illerinde hizmet vermekte olan Sarper Lahmacun’un tüm şubeleri kendi bünyesindedir, önümüzdeki yıllarda yine Türkiye’nin farkli bölgelerinde bulunan seçkin avmlerde sizlere “Harika Lezzetler” sunmaya devam edecek. Ürünlerimiz tamamen yöresel olup her ürünü birebir kendi yöresinden ve ilk gün ki tazeliğini koruyarak kullanan Sarper Lahmacun’un büyümesinde ki en büyük rolü lezzetli ve kaliteli hizmet anlayışı  üstlenmiştir. Sarper Lahmacun ilerleyen dönemlerde seçkin avm’ lerde tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Franchise Alma Süreci

İlk olarak franchıse almak istenen kişi ile yüz yüze toplantı yapılıp franchıse şartlarını ve bilgilerini paylaşılıp onlara bir sunum yapılacaktır.

Franchise Alma Süreci

Franchıse olarak açılacak subenın lokasyonu incelenip

Tüm şartlar uygun olup olmadığına karar verilir.

(lokasyon -ürün konsepti-kira bedeli- sözleşme süresi v.s. )

Uygun şartlar yerine geldikten sonra

Franchıse giriş bedeli olarak 50 000 tl(elli bin tl ) artı kdv bır tutar odenerek franchıse anlasması imzalanır.

Mimari ve Dekorasyon İşlemleri

Sarper lahmacun mimarlarının markamız konseptine uygun bir restoran tarafımızca hazırlanılıp yatırımcı ya açılışa hazır hale getirilerek teslim edilir.

Bunların içerisinde

Mimari-inşaat-elektrik-havalandırma-yangın ve güvenlik sistemleri-tüm endüstriyel mutfak malzemeleri ve ekipmanlar Hepsi yer almaktadır.

Eğitim

Açılış süresinde kendi uzman ekibimiz ile açılış gerçekleştirilip

Diğer personellerinde eğitimleri açılışa kadar diğer şubelerimizde birebir eğitim verilerek uzman hale getirilir.

Ürün tedariki

Markamızın anlaşmış olduğu tedarikçi firmalar tarafından tarafınıza frigo firik araçlarla sevkiyatı yapılmaktadır.

Restoranda kullanılan tüm ürünler merkezin belirlemiş olduğu tedarikçi firmalar tarafından gönderilmekte ve ödemesi sadece merkeze yapılmaktadır.

Denetleme

Merkez tarafından her ay içerisinde gizli müşteriler ile denetlenmeler yapılarak puanlar verilmektedir.

Restoranda uygun görülmeyen hatalar tarafımızca sizlere iletilip en yakın zamanda düzeltilmesi için talimatlar verilmektedir.

Rakamsal veriler

İlk giriş bedeli 50 000 TL artı K.D.V.

Yatırım maliyeti : 150 000 TL – 250 000 TL arası değişmektedir.

Teminat : ürün tedarikleri için 50 000 TL teminat mektubu tarafımızca istenmektedir.

Sözleşme 10 yıl süreli olarak yapılmaktadır.

Aylık net satış üzerinden % 5 reklam ve isim hakkı bedeli talep edilmektedir.

Yatırım maliyeti dönüş süresi 15 ay – 36 ay

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.