YE CHICKEN

 

FRANCHISE SİSTEMİ
Markamız altında FRANCHISE almak isteyen yatırımcı adaylarla , kurumsal kimlik altında, Marka lisans kullanım hakkı tanıyan FRANCHISE sözleşmesinden önce, istenilen ön şartların kabul edilmesi dâhilinde FRANCHISE alan şahıs veya şirket sahipleriyle ön sözleşme yapılır. FRANCHISE alan şahıs ve şirketler ön şartları tamamıyla yerine getirmesiyle FRANCHAISE sözleşmesi karşılıklı olarak imzalanır.

ÖN BAŞVURU SÜRECİ

FRANCHISE almak isteyen kişi veya kurumlar şirket merkezine çağrılarak mülakata alınır. Yatırımın gerektiği finansal kaynaklara sahip olma şartı ile daha istikrarlı ve uzun süre çalışmak amacıyla kişi veya kurumların ticari yönden bazı sorgulamalar için belgeler istenir.

FRANCHISE için ön şartlarımız anlatılır, konseptimiz hakkında bilgiler verilir.

Şirketimiz tarafından gerekli sorgulamalar yapıldıktan sonra kurumsal kimlik altında çalışmaya uygun FRACHISE almak isteyen yatırımcıyı şirket merkezine çağırarak ön şartlarımız için ön sözleşme imzalanır.

ÖN ŞARTLARIMIZ

Hazır olan marka konseptimize, belirlediğimiz lokasyona uygun bir noktada dükkan kiralayarak başlar.

Restoran için

-A.V.M de 60 m2 işlek cadde ve kurumsal işletmelerin yoğun olduğu noktalarda sinema, okul, dershane yakınlarında asgari 100 m2 – 200 m2 dükkan alanı istenmekte,

-Restoran içi ve dışarıya paket ağırlıklı restoranlar oluşturmak için meskenlerin (SİTE KONUMUNDA MESKENLER) yoğun olduğu ve üniversite kampüslerin bulunduğu noktalar da KİOKSİ model dediğimiz asgari 75 m2 dükkan alanı istenmekte.

-Kiralanan dükkanlar için kira sözleşmesi dört yıllık yapılacaktır. Gerekirse dört yıl daha süre uzatma hakkı olacaktır.

-Belediye ve kat sakinlerince sorun yaşanmaması için dükkanların kiralanmasında restorana uygun yerler tercih edilmelidir.

-Marka ve isim hakkı altında FRANCHISE bedeli almıyoruz,

-İstenilen şartlarda restoran için dükkan belirledikten sonra Kira kontratı fotokopisi ile ön sözleşme yapılarak proje bedeli olarak 50.000,00 TL + KDV olarak FRANCHISE veren şirket banka hesabına ödeme yapılır ve FRANCHISE alma süreci başlar.

EĞİTİMLER
Restoran kurulumu , projeye uygun hazırlanarak restoran müdürü belirlenir. Bu süreçte restoran müdürüne konseptimiz ile ilgili gerekli eğitim verilir ve restoran müdürü çalışacağı ekip elamanlarını oluşturur.

YATIRIM ŞARTLARI
Restoran yatırım maliyetleri ortalama m2 1000 USD dir.

-Restoran için gerekli proje hazırlanarak mimari uygulama süreci , makine ve ekipmanların alımı ile restoran kurulumu yapılır. Bu süreç 60 gün içinde mimari dekorasyon uygulama işleri , diğer mal ve hizmet alımları çalıştığımız şirketlerle yapılarak tamamlanır. Bu alımlarla ilgili ödemeleri siparişten bir hafta önce FRANCISE veren şirket banka hesabına ödenerek alımlar yapılır.

YATIRIM MALİYETLERİMİZ NELERDİR,
Restoran iç mimari dekorasyon ve alt yapı çalışmaları
Makine ve ekipmanlar
Yazarkasa ve otomasyon yazılım sistemi
Ofis ve restoran demirbaşlar
İç ve diş alan masa sandalyeler
Personel kıyafetleri
Işıklı , ışıksız tabelalar

DESTEK HİZMETLER
Restoranın ilk açılış gününden itibaren pazarlama, satın alma, reklam, eğitimler ANER GIDA SAN VE TİC LTD ŞTİ ve diğer çözüm ortaklarımız tarafından verilecektir.

Restoran için gerekli alımlar yapıldıktan sonra restoranın açılış günü belirlenir.

GENEL KURALLAR
Restoranın açılışından önce FRANCHAISE alan kişi veya kuruluş FRANCHAISE sözleşmesi imzalayarak sözleşme şartları içinde restoran işleteceğini kabul etmiştir. FRANCHAISE sözleşme süresi 4 yıl olup karşılıklı anlaşma devam etmesi ile bu süre 4 yıl daha uzatılabilmektedir.

Ürün tedariki FRANCHAISE veren şirket tarafında veya belirlediği tedarikçi firmalardan alım yapılarak sağlanır.

Reklam tanıtım bedeli olarak yapılan görsel çalışmalar ile dergi ve basın yoluyla yapılan reklam ilan çalışmalarına ait belirlenen tutarlar talep edilecektir.

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]yhicken

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.