NALİA 2

NALİA

NALİA karadeniz mutfağı bayilik,franchise,bayilik

karadeniz mutfağı bayilik,franchise,bayilik

karadeniz mutfağı bayilik,franchise,bayilik

Nalia Karadeniz Mutfağı; Süleyman ve Erol Emirhan Tarakçı tarafından kurulmuştur. Çocukluk hayalinin peşinden giden idealist iki kardeşin iş birliği ile hayat geçen Nalia;  gıda sektöründe en iyisi olmayı hedefleyerek, Karadeniz yöresel mutfağını oluşturan lezzetleri bir araya getirdi.

İlk restoran Temmuz 2006 da Güneşli de 700 m2’lik bir alanda hizmete başladı. Nalia; kurum kültürünün gelişmesi ve yöresel mutfağın reçeteleştirilerek, kayıt altına alınması önceliğiyle hareket ederek büyüdü. Bu düşünceyle; 2008 yılında İstanbul Anadolu yakasında, Bostancı Nalia hayata g
eçirildi.
Nalia Karadeniz Mutfağı; İstanbul Avrupa yakasında Güneşli, Anadolu yakasında ise Bostancı şubesiyle hizmet veriyor.

Misyon

Nalia Karadeniz Mutfağı’nı; Karadeniz bölgesinde ve Türkiye’de, yöresel mutfağı en iyi şekilde temsil eden marka haline getirmek.

Vizyon

Karadeniz bölgesinin kültürünü ve bölgede yetişen mahsuller ile oluşan mutfağımızı ve değerlerimizi dünyaya tanıtmak

Eski Tatlara Yeni Lezzetler sloganıyla yola çıkan Nalia Karadeniz Mutfağı, yıllar boyunca harmanlanmış tecrübelerin katkısıyla ortaya çıkan reçeteleri iş ortakları ile paylaşıyor. Birbirinden lezzetli yöresel ürünlerin yanı sıra her damağa hizmet eden Nalia şık ve rahat konsepti ile de müşterilerini büyülüyor.
Nalia; yöresel ürünleri ve ekipmanları sağlayacağınız tedarikçilerin bilgilerini, gerekli mutfak ve işletme eğitimlerini verir. İşletme hijyen prosedürlerini, en önemlisi tüm bu üretim ve yönetim proseslerini siz değerli iş ortaklarına sunar
karadeniz mutfağı bayilik,franchise,bayilik

Karadeniz Bölgesinin Yöresel Yemekleri

  • Akçaabat Köftesi
  • Balık Pilakisi
  • Bileki Ekmeği
  • Çökülce (Sakarca) Kızartması
  • Çökülce (Sakarca) Muhlama
  • Etli Kara Lahana Dolması
  • Fasulye Kızartması (Yumurtalı)
  • Fasulye Turşusu
  • Fasulye Turşusu Kavurması
  • Fındık Ezmesi (Acılı)
  • Fındıklı Yufka Tatlısı
  • Fındıklı Yufka Tatlısı
  • Hamsi Buğulaması
  • Hamsi diblesi
  • Hamsi Izgara
  • Hamsi Köftesi
  • Hamsi Kuşu
  • Hamsi Tava
  • Hamsi Tuzlaması
  • Hamsili Ekmek
  • Hamsili Pilav
  • Hamsili İcli Tava
  • Hoşkıran Kavurması
  • Isırgan Yağlaşı
  • Kabak Çorbası
  • Kaldirik Kavurma
  • Kara Lahana Çorbası
  • Kara Lahana Diplesi
  • Kara Lahana Haşlaması
  • Karalahana Çorbası (Nohutlu)
  • Karalahana Sarması
  • Katami
  • Keşkek
  • Kuru Yufka Böreği
  • Laz Böreği
  • Löbiye
  • Menevcen Kavurma
  • Mıhlama
  • Mısır Çorbası
  • Mısır Ekmegi
  • Mısır Unu Helvası
  • Mısır Yağlaşı
  • Mısır Yarmalı Aş Sarması
  • Otlu Hamsili Ekmek
  • Palamut Balığı Köftesi
  • Palamut Fırında
  • Pallobye
  • Pezik Mücveri
  • Pırasa Tursusu Kızartması
  • Pırasa Turşusu
  • Taze Bezelye Kayganası
  • Trabzon Kıymalısı
  • Trabzon Peynirlisi
  • Yufka Böğregi
  • Yumurtalı Fasulye Kızartması

karadeniz mutfağı bayilik,franchise,bayilik

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]