Margido dondurmaları 25 yılın tecrübesi ve modern üretim tekniklerinin bir araya gelmesiyle kurulmuştur.Yıllardır çeşitli markalar altında dondurma alanında faaliyet gösteren değerli dondurma ortaklarımız  güçlerini birleştirerek modern üretim teknikleri ile AB standartlarına sahip entegre bir tesis kurarak yola çıkmıştır. Kaynağından başka bir yerde istenilen nitelikte üretilemeyen Maraş dondurması firmamız tarafından 17 bin m² açık 3500 m²  kapalı entegre tesisimizde Kahramanmaraş’ta üretilmektedir. Günlük olarak 72 ton üretim kapasitesine sahip tesisimizde Kahramanmaraş dondurmasının yanında 17 çeşit meyveli dondurma da üretilmektedir. Kurumumuz üretim ve pazarlama stratejisinin fiyat üzerinden değil kalite üzerinden yürütülmesini ilke edinmiştir.

Amacımız kaliteli,sağlıklı ve lezzetli dondurma üretimini gerçekleştirmektir. Bu kapsamda firmamızda süt ürün takip sistemi etkin olup alınan sütlerin laboratuar ortamında analizi yapılmaktadır. Standartlarımıza uyan sütler depolarda dinlendirilip modern tekniklerle pastörize edilmekte ve bölgemizde yetişen saleple bir araya gelerek siz müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Üretim aşamamızdaki hassasiyeti ve gelişmiş teknolojik imkanları kullanmamız dondurmamızın lezzetli, sağlıklı ve lezzetin sürekliliğini sağlayabilme imkanlarını bize sunmaktadır. Üretimin aşamasının  yanında önem verdiğimiz bir diğer hususta lojistiktir. Siz değerli Müşterilerimiz tarafından ürün, ekipman vb. gerekliliklere en kısa zamanda ulaştırmak yegane hedeflerimizdendir. Kahramanmaraş dondurmasının lezzetine lezzet katarak sektörde fark yaratan,kaliteli hizmet anlayışı ve samimiyet ilkelerini temel alan margido ailesi olarak sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarız.

Sektöre girişiyle fark yaratan Margido; dondurmanın lezzetini,kalitesini ve dağıtımını çok daha ileri bir aşamaya taşımıştır.Dondurmanın lezzeti ile ilgili yorumu en iyi tadanlar yapmaktadır.

Ama kalite ile ilgili birçok şey söylenebilir,esasen kalite başlığı altında değinilecek en önemli husus sağlıktır.Tamamen hijyenik bir ortamda üretimi gerçekleşen Margidonun en önemli önceliği insan ve insan sağlığıdır.Bu noktadan hareketle üretim argümanları ve kullanılan ham maddelerin özellikleri önemli bir yer tutmaktadır.

Üretim aşamasında karşımıza ilk olarak Süt Analiz Laboratuarı çıkmaktadır.Burada günlük olarak gelen sütlerden numune alınarak analizi yapılmakta Tarım Bakanlığının öngördüğü standartlardaki sütlerin alımı gerçekleşmektedir.Tesise makinelar aracılığı ile aktarılan süt pastörize edilmektedir.Pastörize işlemi  süt ürünleri üretimindeki en önemli aşamadır denilebilir,

Sütün kaynatılmak suretiyle işlenmesi sütün içindeki vitamin ve proteinleri yok etmektedir,aynı zamanda süt  de ve dolayısı ile dondurmada bakteri oluşumuna neden olmaktadır.Oysa pastörize sistemiyle işlenen sütün protein değerinde mineral konsantrasyonunda ve vitaminlerinde herhangi bir kayıp olmamaktadır.Pastörizeden geçen süt özel borularla,dondurma makinasına ulaştırılmakta ve hazırlamış olduğumuz karışımla bir araya gelmekte ve son olarak şoklama ünitesinden geçerek hazır hale gelmektedir.

Dondurmanın lezzetini artıran diğer husuta saleptir. Şirketimiz lezzeti ve değerleri en yüksek olan Çatal Salep kullanmaktadır. Önemle vurgulanması gereken diğer hususta dondurmanın içine eklenen ve sağlık açısından bir çok zararı bulunan  bitkisel yağlar ve katkı maddeleridir. Margido tarafından üretilen Maraş Dondurmasının içerisinde kesinlikle bitkisel yağlar ve katkı maddeleri bulunmamaktadır.

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 1987
Çalışan Sayısı 120
Mağaza Sayısı 10
Franchise İsim Hakkı Bedeli 0,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 50.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 150.000,00 TL

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.