Lagash Çiğköfte 1

lagash-detay

 

Lagash Nedir ?

 

Mezepotamya’da yaşayan birçok farklı kavimden ilk öne çıkan ve daha sonraki medeni oluşumların temelini atan Sümerlilerdir. Gerek yazı, dil, astronomi, matematik gerek ise; din, fal, büyü, mitoloji gibi alanlarda ilk öne çıkan ve bilinen toplumdur. “ Yaratılış” ve “Tufan”a ilk kez Sümerliler’de rastlanır. Sümer Dönemi’nde 21’i büyük olan yaklaşık 35 büyük şehir ve kasaba vardı. Bunlar arasında en önemli şehirler LAGASH, Kış, Nippur, Zabalam, Umma, Eridu, Kurda ve Urukur sayılabilir. LAGASH, Fırat ve Dicle Nehirleri’nin birleşme yerinin kuzeybatısında yer alan tarihteki en eski medeniyetlerden biridir. Hem Sümerliler’in hem de daha sonraları Babilliler’in en büyük şehridir. Başkenti Girsu idi. Krallık yaklaşık 1.600 km2’lik bir alanı kaplıyordu. LAGASH şehri M.Ö. 2075’ten M.Ö. 2030’a kadar dünyanın en büyük şehri olmuştur.

Hakkında

 

Mehmet Akıncı 30 yıllık tecrübesine dayanarak Lagash ismiyle yepyeni bir marka oluşturmuştur. Böylece sektörün gelişmesine vesile olmuştur. Adıyamanlı Mehmet Usta’nın hikayesi 1994 yılında başlamıştır. Mehmet Akıncı çiğ köftede et yerine ceviz içi, badem içi ve fıstık gibi çeşitli ürünler kullanarak farklı bir sos icat eder. Böylece bugün hem sağlıklı hem de gıda yönetmeliklerine uygun etsiz çiğ köfte lezzetini ortaya çıkarır. İşte Lagash’ın lezzet sırrı buradan gelir. Çünkü, Lagash’ın kurucusu Mehmet Akıncı etsiz çiğ köftenin mucididir.
Çiğ köfte, sadece tadıyla bir lezzet şöleni değil, hazırlanışı ve sunuluşuyla da görsel bir şölendir.
Lagash, müşterilerine standartlara uygun etsiz çiğ köfte sunmaktadır. Yapmış olduğu birikimler sonucunda, kurmuş olduğu 5 yıldızlı üretim tesisleri ile Türkiye geneline çiğ köfte lezzetini sunmaktadır. Lagash temel standartlarında öncelikli olarak müşteri memnuniyetini hedef almaktadır.
Türkiye’nin her yanında hızla büyüyen Lagash, kültürümüzün değişmez lezzeti olan çiğ köfteyi siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.
VİZYONUMUZ
Lagash’ı dünya markası yapmak, bütün dünyaya Lagash ürünlerini tattırmak ve sevdirmektir.
MİSYONUMUZ
Servis ve ürün hizmetinde tüketicinin beklenti ve talebini karşılamak, hijyen kalitesini sürekli olarak sağlamak ve geliştirmektir. Hedefimiz, tedarikçi ve çalışanlarımız ile birlikte üst düzey performans sergileyerek visyonumuzu gerçekleştirmektir.
Bayimiz olmak isteyenlerin bilmeleri gerekenler;
  • Mehmet Akıncı etsiz çiğ köftenin hem mucidi hem de çiğ köfte sektörünün francashing sisteminin ilk kurucusudur.
  • Mehmet Akıncı her geçen gün çiğ köftenin lezzetini daha da artırmak için sürekli çalışmaktadır. Mehmet Akıncı, Lagash olarak ne kadar çok üretim yaparsa yapsın yinede çiğ köftesini her sabah bizzat kendisi hazırlamaktadır. Ona göre çiğ köfte yapmak el sanatıdır. Reçete ya da web sitelerden alınan tarifle yapılamaz.
  • Bayimiz olmak isteyenlerden bazı küçük beklentilerimiz bulunmaktadır.
  • Bizimle aynı ruh aynı heyecanı taşıyanlar, çiğ köfteyi çok sevenler ve sevdikleri bu eşsiz lezzeti bizimle müşterileri arasında köprü olmak isteyenler, sürekli ve sabit bir kazanım bekleyenler, işinin başında işini sürekli takip ve kontrol edecekler, herkesten ayrıcalıklı çiğ köfte bayisi olmak isteyenler; Lagash’ın kapısı size her zaman açıktır.
Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 2000
Çalışan Sayısı 75
Mağaza Sayısı 25
Franchise İsim Hakkı Bedeli 5.000,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 10.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 20.000,00 TL

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.