Köftezade
thgf
Franchising sistemimiz hakkında
KÖFTEZADE markası olarak üç değişik işletmecilik sistemimiz söz konusudur.
– Ana firma olarak şube açmak.
– Franchising modeliyle bayilik vermek.
– Join Venture (Ortak Girişim) ana firmayla bayiinin iki ortak gibi restoranı işletmesi.
Şube, Join Venture ya da Franchising hangi model olursa olsun KÖFTEZADE’nin kurumsal işletme anlayışı değişmemektedir. Her üç modelde karlılık, franchising bedeli, ürün teminleri, personel eğitimleri aynı biçimde uygulanmaktadır.Ürünlerin ana firma tarafından tedarik edilmesiKÖFTEZADE restoranlarında ürünler günlük olarak İstanbul merkezden taşınmaktadır. Temelde köfte ve diğer et mamulleri dışında yer alan taşınması rasyonel ve ekonomik olmayan ürünler için bayii kendi belirleyeceği tedarikçilerle çalışabilmektedir. Ancak gazlı içecekler ve ayran gibi ürünlerde ana firmanın belirleyeceği sözleşmeler üzerinden tedarik yapılmaktadır. Ürünler dondurulmadan günlük olarak bayiinin kapısına kadar gönderilmektedir.Restoran dekorasyon ve mimari uygulamalar

KÖFTEZADE’nin konseptini taşıyabilecek kendi mimar gruplarımızla çalışılması zorunludur. Mimarlarımızın çizeceği proje yine mimarlarımızın denetimi altında sizin de seçebileceğiniz uygulamacı taşeronlarla uygulanabilir. Ancak dekorasyon ve demirbaşların tedarik edilmesinde ana firma olarak ekonomik çözümler anlamında tavsiyelerde bulunmaktayız. Genel olarak alışveriş merkezlerinde 80-120 metrekare aralığında, caddelerde ise 120-250 metrekare aralığındaki binaları seçiyoruz. Binaların içinde sayılabilecek, bahçeler, bodrum katlar, batar katlar gibi üniteler dışında oturum alanlarının bu metrekarelerde olması gerektiğini düşünüyoruz. Yine de bu konuda da lokasyona göre hareket etmekteyiz. Ortalama bina dekorasyon maliyetleri metrekare başına 1.000-1.500 TL civarlarında gerçekleşmektedir.

Personelin eğitimi

KÖFTEZADE merkez restoranında görev yapan baş ustamız açılacak yerdeki mutfak personellerine 4 gün yerinde eğitim vermektedir. Açılacak restoranın yakınında ikamet eden personellerden restoran kadrosunu oluşturmaya gayret edilmektedir. Bayii adayının tedarik edebileceği personel ile ana firmanın varsa bölge personel havuzundan istihdam edebileceği personel KÖFTEZADE yönetm merkezinde ortalama 2 günlük eğitim sürecine tabii tutulur. Operasyon ekibinin restoran işletim sistemini oturtmasıyla yeni restoran sistemi yeni personele devir edilir. Ayda en az iki kez restoran kontrolleri ve gölge müşteri uygulamalarıyla sürekli denetim devam eder.

Yatırımcıdan beklenen

KÖFTEZADE markasıyla iki konseptte restoran açmaktayız. cadde konseptinde açılan restoranlar ve AVM restoranları. Türkiye’nin bir çok alışveriş merkezleri ve caddeleri konusunda yapılan franchising başvuruları değerlendirilmektedir. Yatırımcıdan beklenen, yalnızca finansal yatırım değil, KÖFTEZADE markasıyla açılabilecek farklı lokasyonlarda farklı projeler üretebilmesidir. Yine yatırımcının, bu işten başka işi olmaması, işinin başında uzun mesailer verebilecek kadar zamanı olması, KÖFTEZADE’nin yatırımcıdan beklediği en önemli özelliktir.

 

 

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 1901
Çalışan Sayısı 40
Mağaza Sayısı 02
Franchise İsim Hakkı Bedeli 25.000,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 100.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 175.000,00 TL

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.