KIRKPINAR LOKANTASI
KIRKPINAR LOKANTASI

KIRKPINAR LOKANTASI markası, yeme-içme sektöründe kendi yarattığı farklı markaları tek bir çatı altında toplamak amacı ile kurulmuş, Gruppo Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

Türkiye’de yeme içme sektöründeki ihtiyaçları araştıran Gruppo, güvenilir bir kurumun çatısı altında, belirli standartların korunarak üretim yaparak, uygun fiyatla tüketiciye sunan bir Türk Mutfağı Lokantası zinciri olmadığını tespit etti. Bu bağlamda pazara en iyi ürünü ve hizmeti sunmak adına bir yıl boyunca Anadolu’yu gezerek Türk Mutfağının ana unsurları olan en kaliteli et, en kaliteli köfte, en lezzetli yoğurt nerededir diye kapsamlı bir AR&GE çalışması yapıldı. Bu araştırmalar Gruppo’yu Edirne bölgesine yönlendirdi.

Böylece Kırkpınar yöresinden en lezzetli ve kaliteli Trakya eti temin edildi, Türk Mutfağının üstadı olan şef aşçılarla kadromuz oluşturuldu,

Hedefimiz (Misyonumuz), KIRKPINAR LOKANTASI

İlk uzun vadeli hedefimiz, dışarıda yeme-içme sektöründe Türkiye’nin bu sektörün en iyi yönetilen ve en sağlıklı büyüyen lokanta zincirini oluşturarak 10 sene içinde birinci aşamada 50 noktaya sahip olarak ulusal bir marka haline gelmek, Türkiye’deki konumumuzu güçlendirdikten sonra yurt dışına da açılarak kısmen kendi işlettiğimiz kısmen franchise verdiğimiz en az 100 noktaya ulaşmaktır.

Gelecekte, KIRKPINAR LOKANTASI

Yurt dışına açılmış olacağız. Sektörde örnek gösterilen, insanların çalışmaktan zevk aldığı ve bir parçası olmaktan gurur duyduğu, sürekli gelişen, verimli ve karlı çalışan dünya kalitesinde bir şirket olacağız.

KATKISIZ KIRKPINAR LOKANTASI

Kırkpınar’da yediğiniz her şeyi katkısız ve doğal malzemelerle yapıyoruz. Yemeklerimizi hazırlarken sağlığa zararlı katkı maddesi, koruyucu, kıvam arttırıcı, renklendirici ve suni tatlandırıcı ASLA kullanmıyoruz.

TAZE-DOĞAL KIRKPINAR LOKANTASI

Her zaman taze sebze ve meyveler kullanıyoruz. Konserve ürün, glikoz, mısır şurubu, yapay lezzet verici bulyon, suni tatlandırıcıları mutfağımızda bulundurmuyoruz.

Know – How ve Eğitim Kırkpınar, sektörde tecrübeli ekibi ve açılısından itibaren yaptıgı AR&GE çalısmalarıyla, teknolojik ve mesleki gerekli alt-yapıyı oluşturmuş durumdadır. Franchise sözleşmesi imzalanması ile birlikte franchisee’ye sistemin işleyişini ayrıntılarıyla anlatan “İşletme El Kitapçığı” verilir. Dükkan açılmadan önce, Franchise sahibi ve ekibi bu İşletme El Kitapçığı doğrultusunda, eğitim şubemizde ve merkez ofisimizde 1 ay süreli teorik ve pratik eğitim programına katılır. Yönetici eğitimleri düzenli periodlarla devam eder. Haftalık denetimlerde personelin eksiklikleri tespit edilirse ilgili personele tekrar eğitim verilir.

Denetim ve Destek Profesyonel yönetici, şef aşçı ve gıda mühendislerinden oluşan denetim ekibimiz, haftalık rutin denetim programları ile tüm şubeleri gezerek, ürün kalitesi, sunum, hijyen konularında standart dışı uygulamalar varsa eksiklikleri tespit ederek gerekli düzeltmelerin yapılmasını sağlarlar. Bölge müdürlerimiz düzenli olarak şubeleri ziyaret ederek yöneticilere ürün sunumu, misafir ilişkileri, servis kalitesi, satış planlaması, karlılık konusunda operasyonel destek sağlarlar.

Halkla İlişkiler ve Pazarlama Kırkpınar Lokantacılık A.Ş., profesyonel bir firmadan Halkla İlişkiler desteği alır. Şirket hazırladığı basın bültenleri ve yıllık pazarlama planları ile hem yeni açılan dükkanlara hem de var olan dükkanlara destek verir. Şirket bünyesindeki Marketing Departmanı şubelerin Pazarlama Stratejilerinin olusturulmasına ve uygulanmasına destek olur. Medya satınalmalarında bayilerin ana şirket imtiyazlarından faydalanmalarını sağlar.

Hammadde ve Ürün Desteği

Merkezi üretim sayesinde ürünlerde standardizasyon sağlanmış olur. Dükkanlarda detaylı bir üretim yapılmadığı için franchisee yüksek aşçı maliyetleri ile karşı karşıya kalmaz. Kırkpınar toplu alım yaptığı için uygun kalitedeki hammaddeyi en uygun fiyattan sağlar. Böylece franchisee’de direk alımlarında bu fiyat avantajlarından faydalanır.

 

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.