;oiuy

2011 yılında kurulan Hepsi Lahmacun, franchise vererek 2012 yılında 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 80 bin dolar yatırımla kurulabilecek bir şube için aylık 90 bin ile 200 bin TL arasmda ciro hedefleniyor.Son yıllarda hızla yükselişe geçen yerli fast food markalarının sayısının artması dikkat çekiyor. Köfteden kebaba, dönerden Anadolu lezzederine kadar çok geniş bir yelpazesi var Türk mutfağının. Bu kadar çok çeşidin arasından da birçok iş fikri doğuyor ve girişimcilere yeni fırsat kapısı açılıyor.

İşte bu alanda yapılmış yeni bir girişim Hepsi Lahmacun… Kurucusu ise aynı zamanda Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Demeği TURES’in yönetim kumlu başkanı olan Ramazan Bingöl.

Bingöl, bu girişimi, Türkiye’nin her alanda dünyaya açıldığı bugünlerde, Türk mutfağının henüz hak ettiği yere gelememesi gerekçesiyle yapmış. İstanbul’da Ramazan Bingöl Et Lokantası’yla faaliyet gösteren Bingöl, Hepsi Lahmacun adıyla kurduğu fast food zincirlerinin ilk şubesini İstanbul Esenler’de açtı.

20 ŞUBEYE ULAŞACAK

Türkiye’de franchising yöntemiyle yeni şubeler açacaklannı söyleyen Bingöl, ardından bu konsepti yurt dışına yönelteceklerini ifade ediyor. Hepsi lahmacun, lahmacunun yanı sıra kebap, pide ve içli köfte konseptinden oluşuyor. 2011 yılının Nisan ayında faaliyete başladıklarını belirten Ramazan Bingöl, şu an bir şubeyle faaliyet gösterdiklerini ancak 2012 yılının sonuna kadar 20 şubeye ulaşmayı hedeflediklerine dikkat çekiyor. Franchising için öncelikli olarak İstanbul hedefleniyor. İstanbul’un ardından ise şubelerin Türkiye genelinde açılması planlanıyor. franchise giriş bedeli olarak 10 bin lira aldıklarını ifade eden Bingöl, toplam yapılması gereken yatırım miktarının ise 80 bin dolar olduğunu sözlerine ekliyor.

200 BİN TL CİRO HEDEFİ

Yüzde 1 royalty ücreti alınıyor. Aylık olarak ise 90 bin ile 200 bin TL arası ciro hedefleniyor. İşinin başında durabilecek, gıda sektörünü tanıyan, güvenilir, yeniliklere açık ve vizyoner girişimcilertercih ediliyor.

Türkiye’nin her alanda dünyaya açıldığı ve Türk mutfağının da fast food sektörü içerisinde zayıf kaldığını ifade eden Bingöl, “Biz bir ilki gerçekleştirdik ve Hepsi Lahmacun’u açarak Türkiye’de Türk mutfağının lezzetli ürünlerini fast food hizmetiyle sizlere sunuyoruz” diyor.

“Lahmacun sağlık açısından çok önemli bir yemektir. İçeriği olan malzemeler (domates, soğan, maydanoz, limon) insanlığa sağlık sunmaktadır.”

Türkiye’deki fastfood kültürünün, kendi kültüründen beslenmesi gerekliliğini savunan Hepsi Lahmacun; gücünü geleneksel yemek kültürümüzden ve Ramazan Bingöl Et Lokantalarının tecrübesinden alıyor. Geleneksel lezzetlerimiz lahmacunu 2 dakikada standart olarak aynı kalitede pişirebilmekte, Türkiye’de ilk 4 peynirli ve çedarlı lahmacun ürününü çıkarmaktadır.

Bu ürünleri pizza yiyen müşterilerimizi daha farklı tatlar ile tanıştırmak ve lahmacunu evrensel bir lezzet haline getirebilmek amacı ile yapan Hepsi Lahmacun, Tavuklu lahmacunu da bu amacın bir diğer ürünü olarak hizmete sunmuştur.

Hızlı yaşadığımız dünyada oturup yemek yemeye vakti olmayan ama geleneksel kültürümüzden vazgeçmek istemeyenler için ürünlerimizi gün geçtikçe geliştirmektedir. Vazgeçemediğimiz lezzetimiz Kebabımızı, aynı lezzette 3 dakika içinde hem dürüm hem ekmek arsı olarak sunuyoruz. İçli Köfteyi 2 dakikada, Künefeyi 3 dakikada, Kebabı 3 dakikada, Dürümü 3 dakikada, üretip müşterilerimize sunuyoruz.

En iyi fastfood’un Türk Mutfağında olduğuna inanıyor, bu inancımızı ürünlerimize yansıtarak beğeninize sunuyoruz.

 

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 2011
Çalışan Sayısı 10
Mağaza Sayısı 01
Franchise İsim Hakkı Bedeli 10.000,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 120.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 150.000,00 TL

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.