hazal lahmacun

 

Hazal Lahmacum ve Kebap Salonlarının temeli 1998 yılında Mehmet Baştürk, Ahmet Baştürk ve Mehmet Kılınç tarafından atılmış ve geçen zamanla bugünkü konumuna ulaşmayı başarmıştır. Gaziantep mutfağının nadide ürünlerinden olan tarihi lahmacun kültürünü bozmadan günümüze taşıyan Hazal Lahmacun, bu eşsiz damak tadını tüm Denizli ve Antalya’daki şubeleri ile halkımızın beğenisine sunmuştur.

10 yılı aşan geçmişi ile Hazal Lahmacun ve Kebap salonları yiyecekte sağlığın öneminin bilinci ile müşterilerine sunduğu lezzetlerde her zaman en kaliteli ham maddeleri kullanmaktadır. Kalitesini ispatlamış markalarla çalışan Hazal Lahmacun, müşterilerine bambaşka bir lahmacun ve kebap deneyimi yaşatmıştır.

Müşterilerinden aldığı destek ile her zaman en önde olmayı hedefleyen Hazal Lahmacun, Antalya Kapalı Şarampol’de ve Denizli Kınıklı – Bursa Caddesinde açtığı yeni şubeleri ile artık heryerde sizlerle. Müşterilerimizin öneri ve eleştirileri ile yine onlara en iyi hizmeti sunmayı devam edeceğiz.

Usta ellerde özenle üretilen lezzetler, güler yüzlü kadromuz tarafından tam zamanında sizlere sunulur. Keyifle geçireceğiniz anlar, Hazal Lahmacun ve Kebap salonlarında sizin ve aileniz için sıcak bir anıya dönüşecektir.

 

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 1998
Çalışan Sayısı 20
Mağaza Sayısı 02
Franchise İsim Hakkı Bedeli 7.500,00 TL
Dekorasyon Maliyeti 25.000,00 TL
Yatırım Maliyeti 40.000,00 TL

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.