Hat Döner
Uluslar arası bir dünya klasiği ve spesiyalitesi olan Döner Kebabımız, değişik şekillerde yorumlanarak farklı isimlerle sunulmaktadır. İskender Kebap gibi…
HAT DÖNER; İşte bu Döner lezzet çeşitliliğini Hatay’ın meşhur yöresel odun ateşinde pişen lavaş’ı ile buluşturmuş ve yine meşhur Hatay Usulü sosu ile zenginleştirerek döner’in lezzetine lezzet katmıştır.
Meşhur Hat Döner lezzetinin sırrı buradadır…
Hatay Dönerini yöresel bir lezzet olmaktan çıkarıp ulusal bir marka; HAT DÖNER olarak tüm Türkiye ile tanıştırmak başlıca misyonumuzdur.
Lezzet – hijyen ve kalite konularından asla taviz vermeden ve ağır ağır acele ederek, öncelikle İstanbul’da ve devamında ülke genelinde şubelerimizi çoğaltma yolculuğumuzda bize eşlik edecek ve misyonumuz ile heyecanımızı bizimle paylaşmak isteyenlere ve engel tanımayan girişimcilere kapımız ardına kadar açıktır
HAT DÖNER Franchising / Bayilik bilgileri,
Hatay’ımızın engin lezzetini bütün Ülkemize takdim etme idealiyle yola çıkmış olan markamız, yerinde pişirilen tamamen katkısız köy lavaşıyla, sırrı sadece bizde saklı olan özel sosunu geleneksel Türk döneriyle harmanlayarak milletimizin beğenisine sunmaktadır.
Bizimle gönül birliği yapmak arzusunda olan yatırımcı adaylarımıza maksimum kar edebilmesi için gerekli tüm alt yapı ve bilgi birikimimizi paylaşmaktayız.
Hat döner; yatırımcısını içerisinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurarak en doğru şekilde yönlendirir. Mağaza açılması planlanan lokasyon, Hat Döner uzmanları tarafından incelenir, gerekli tüm fizibilite çalışmaları 10 ayrı kritere göre titizlikle değerlendirilir. Bu aşamadan sonra karşılıklı nihai kararın verilmesi ile birlikte iç mimarımız tarafından seçilen mekan için öngörülen yapıya ait gereksinimler tespit edilerek uygun projelendirme yapılır. İşletmeci ve Hat Döner yönetimi, iş yeri konsepti ve yatırım maliyetleri konusunda fikir birliğine varır. İşletmeci sadece mağazasını açar ve işletir.
Mağaza açılışından önce ve sonra deneyimli eğitim kadroları tarafından işletmecilere eğitim desteği verilmektedir. Verilen eğitim konusunda uzman eğitmenleri tarafından verilmekte olup hem teorik bilgileri hem de pratik uygulamaları kapsamaktadır. Ekip üyeleri ve yöneticilerin eğitim ihtiyacını karşılayacak bu eğitim programlarında, ekipman ve ürün eğitimlerinin yanı sıra, yönetimsel ve operasyonel becerileri arttırmaya yönelik eğitimler de önemli yer kaplamaktadır.
Asla taviz veremeyeceğimiz 3 temel prensibimiz vardır. Bunlar, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutan güler yüzlü uzman kadro, maksimum hijyen ve tarifsiz standart damak tadı gelmektedir. Yapacağımız tüm işbirliklerinde bu üç ana unsurun oluşturulmasını sağlamak bizlerin ve bayilerimizin temel görevidir.
Bu bağlamda standart hizmet kalitesini kalıcı kılabilmek için deneyimli operasyon ekibimiz, işletmecilerimize, gerek mağaza açılış öncesi, gerekse açılış sonrası düzenli olarak destek olmaya ve danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.
Samimi bir desteğin ve birlikteliğin gücü ile
hat döner franchise şartları
Firma Bilgileri | Detaylar |
---|---|
Kuruluş Yılı | 2000 |
Çalışan Sayısı | 100 |
Mağaza Sayısı | 24 |
Franchise İsim Hakkı Bedeli | 0,00 TL |
Dekorasyon Maliyeti | 0,00 TL |
Yatırım Maliyeti | 100.000,00 TL |
Franchise Başvuru Formu
[contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]
Cevapla
Want to join the discussion?Feel free to contribute!