GÖKSEL TANTUNİ 3
GOKSEL TANTUNI

GÖKSEL TANTUNİ  GKS İç ve Dış Tic. Gıda San. LTD. ŞTİ bünyesinde bulunan Göksel Tantuni, Tantuni deyince akla gelen Mersin’de 1977 yılında kurulmuştur.

40 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Göksel Tantuni , Mersin’deki 4 şubesinden sonra Adana’da 2 şube daha açarak eşsiz tantuni lezzetini daha çok kişiye ulaştırmıştır.

Damakları aşan tantuni lezzetini ve tantunideki ustalığını sergilemek için yerelden dünyaya gidecek bir tadın yol haritasını çizmiştir. Bu doğrultuda İstanbul, İzmir ve Ankara’da da açacağı şubeler ile müşterilerine hizmet verme kararı alarak tantunide Türkiye’ye yayılan örnek tat olma hedefine bir adım daha yaklaşmıştır.Türkiye’nin Tantunicisi olmaktan vazgeçmeyerek işini doğru, hijyenik ve enfes tatlarla bir araya getirip kendi kalitesinden ödün vermeden sürdürmektedir.

Müşterimize daha iyi hizmet sunma anlayışı içerisinde 1977 yılından itibaren Franchising sistemi ile büyümeye devam ediyor, yıl sonuna kadar ise şube sayısını 10’a yükseltmeyi hedefliyoruz.

 

Yüksek kar elde etmek için en hızlı sonuç veren en verimli girişim yöntemi franchise sistemidir. Bu sistem ile girişimciler, yeni bir marka yaratmakla uğraşmak zorunda kalmadan, başarısı kanıtlanmış markalarla çalışma şansına sahip olurlar. Tüm süreçleri kolayca hayata geçirir, şubelerini açar ve güvenle çalışmaya başlarlar.

Konsept ise, müşterilerin rahatça tantuni yiyip, sohbet edebileceği, masa ve sandalyeler ile bir düzen oluşturulmuştur. Şubelerde samimi, ferah ve müşterilerin kendini evinde hissedebileceği, ışıklandırmada ise rahatsız etmeyecek derece loş ışıkların bulundurulmasına önem verilir.

Yılların tecrübesine ve güvenilir bir isme sahip olan Göksel tantuni, kanıtlanmış başarısı ile bu karlı fırsatların arasında yer almakta; size kendi işletmenize sahip olma fırsatı sunmaktadır.

Tantuni; Arap kökenli olduğu tahmin edilen, aynı zamanda da Mersin’e has olan bir dürüm çeşidi olarak kabul edilir. Rivayete göre aslen fakir yemeği olan tantuni, ucuz olması için bolca akciğer ile karıştırılan et ve yağdan yapılırmış. Bugün tüketilen tantuni ise iki çeşit etle yapılır. Sadece et içeren dürüme biftek, hem et hem de kuyruk yağı içeren dürüme ise tantuni denir. Bu fark, özellikle tantunicilerde öğün ısmarlarken büyük önem kazanmaktadır.

Tantuni, ustadan ustaya büyük değişiklik gösterir. Tantuniye eklenen baharatlar ve otlar, malzemenin dürüm ya da somun içindeki katmanlaşması, buhar ve yağ oranı, pişme süresi, saca toz biber yanında katılan diğer malzemeler bu değişikliklerden sadece birkaçıdır.

Tantuni genel olarak şu şekilde hazırlanır: küçük kuşbaşı biçimde doğranmış et haşlanır. Saç kızdırılarak yağ ve toz biber eklenir. Önceden haşlanmış et bu yağda çevrilir. Pişirme sırasında saca arada bir su eklenir. Amaç, hem sacın ısısını kontrol etmek, hem de tantuninin sarılacağı ekmeği yumuşatmak için buhar sağlamaktır. Pişen et sumaklı ve maydanozlu soğan piyazı, domates ve çeşitli baharatlar ile ekmek arası ya da dürüm yapılır. Genelde kullanılan çeşitler somun, açık ekmek ve lavaştır. Servis, limon ve acı biber turşusu ile yapılır.

GÖKSEL TANTUNI

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.