Etiler Marmaris Büfe Bayilik Şartları
Etiler Marmaris Büfe Bayilik

Etiler Marmaris Büfe Bayilik

1964 yılında başlayan Etiler Marmaris Lezzet Yolculuğu bugün Türkiye’nin 6 ilinde toplam 61 şubede devam ediyor…Etiler Marmaris İstanbul yiyecek kültürünün değişmez lezzeti olan Büfe Kültürü’nü önce tüm Türkiye’ye ardından da yurtdışına taşımak hedefinde. Bu hedef doğrultusunda hızla yol alan Etiler Marmaris, 2011 yılında kurumsallaşma çalışmalarını tamamladı. Eğitimli ve dinamik personeli, kazandıran franchise yapısı, güçlü operasyonel desteği sayesinde her geçen gün de büyümeye devam ediyor.Bugün “%100 Yerli, Kaliteli ve Güvenli” sloganıyla, yüksek gıda güvenliği standartlarında üretim yapan Türkiye’nin en iyi tedarikçileriyle çalışan Etiler Marmaris 2010 yılında Türkiye’nin en iyi büfesi seçildi.Türkiye’de “Büfe” denince akla gelen ilk isim haline gelen Etiler Marmaris, her gün bünyesinde çalışan 1000 kişiyle günde ortalama 20.000 müşterisine üstün hizmet vermektedir.

MARMARİS BÜFE İŞLETMELERİ VE FRANCHISE SİSTEMİ

Marmaris Büfe’ye Yatırım Yapmanın Avantajları

  • Marmaris Büfe, kendi sektöründe akla ilk gelen markadır.
  • Marmaris Büfe, 1964 yılından bu yana edindiğimiz tecrübeyi kendi bayilerimize de aynı titizlikle aktarır.
  • Dükkan dekorasyonu konusunda deneyimli ekibi ile tam destek sağlar.
  • Yapılan sürekli denetim ve desteklerle işletmenin verimliliğini arttırır.
  • Düzenlenen eğitim programları ile işletme ve çalışanların performansını arttırır.
  • Her zaman yenilikleri uygulayan firma olmanın avantajlarını sağlar.

Doğru Yatırımcı

  • İşletmecinin işin başında durması yada verimli zaman ayırarak işini takip etmesi gerekir.
  • İşletmeci müşteri odaklı olmalıdır ve müşteriler ile iletişim kurmaya yatkın olmalıdır.
  • Marmaris Büfe’nin uyguladığı franchise sistem ve kurallarına uyması ve sistem ile rekabet etmemesi gerekir. Franchise sisteminin sınırları olduğunu bilmesi gerekmektedir.
  • İşletmecimiz yeniliklere ve öğrenmeye açık olmalıdır.
  • Satış arttırıcı faaliyetlerde bulunmalı ve fikirlerini merkez ile düzenli olarak paylaşmalıdır.

Doğru Yer

  • Dükkanları cadde üzerinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde yada yoğun AVM lerde olması önemlidir.
  • Her işletmenin çevresinde paket servis için yeterli iş potansiyeline sahip bir bölge tanımlanır.
  • Dükkanın mutfak ve depo alanı da düşünülerek min. 35 m2 olması gerekir.
  • Dükkanlarda pişirme olacağından baca sistemi de göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Dükkanda bahçe yada açık alan olması önemlidir.

Yatırım ve İşletme

  • Franchise anlaşmasının imzalanması ile birlikte yatırım başlar.
  • İşletmecinin bulduğu yada merkez tarafından yönlendirilen yerin kiralanması ile tadilat işlemleri başlar.
  • Ekibimiz dükkan için projeyi çıkarır, fiyatlandırır ve franchise alana sunar.
  • Anlaşma yapıldıktan sonra 4 – 6 hafta içerisinde dükkan işletmeciye teslim edilir.
  • 35-50 m2lik bir işletme için ortalama yatırım maliyeti 200 – 250 bin tl + KDV dir. Tutulan dükkana göre maliyet hesaplamaları yapılacaktır.
  • İşletmeci ile Marmaris Büfe arasında yapılan sözleşmeye göre işletmeci aylık belirlenen ciro hedefinin üzerine çıktığında, Marmaris Büfe’ye cirodan %5 pay öder.
  • Dükkan açılışı öncesinde ve açılış sırasında eğitim desteğimiz devam eder.
  • Ürün tedariği Marmaris Büfe tarafından işletmeciye detaylı olarak el kitabı desteği ile de anlatılmaktadır. Merkezden tedarik edilen ürünler için zamanında ve doğru miktarlarda sipariş verilmesi önemlidir.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.