Ekmekiçi 1

Ekmekiçi

ekmekici-detay

 

Uygun Franchise Adayı Mısınız?
• Asgari lise mezunu
• Gıda sektörünün dinamik yapısına uyum sağlayabilecek
• Yöneticilik vasıflarına haiz ve bizzat işinin başında bulunacak
• Girişimci ruhu gelişmiş
• Ekmekiçi markasına katkı sağlamak için hevesli ve hırslı
• Ekmekiçi vizyon, misyon ve standartlarına bağlı kalabilecek
• Müşteri ve kalite odaklı
• Ekip ruhuna inanan bir işletmeciyim diyorsanız; DOĞRU ADRESTESİNİZ!!!

Neden Ekmekiçi?
• Anadolu lezzetlerini fast-food konseptinde müşterilerine sunan %100 Türk sermayeli ilk marka
• Tanınan ve güvenilen marka olma özelliği
• Kaliteli ve taze ürün yelpazesi
• Bilinen ve sevilen lezzet
• Doyurucu ve ekonomik ürünler
• ISO 22000 ve HACCP standartlarına uygun üretim ve hizmet anlayışı
• AR-GE çalışmalarıyla kendini yenileyen ve geliştiren marka özelliği
• Deneyimli kadro
• Satın alma deneyimi ve gücü
• Dünya çapında marka olma hedefi
• Satış rakamları ile kendini ispat etmesi

Şirketimiz Çağdaş Tur. Otelcilik A.Ş olarak 1983 yılından beri gıda sektörünün içerisindedir.Faaliyetine hazır yemek alanında başlayan firmamız bu alanda İzmir’de kurulan ilk 5 yemek fabrikasından biri olmuş ve kısa sürede İzmir’in en büyük ve saygın kuruluşları arasında yer almıştır.İlerleyen yıllarda Çağdaş A.Ş’ye turizm dalı da eklenmiştir.İzmir Çeşme’de bulunan Pırıl Otel halen faaliyetini sürdürmektedir. Ekmekiçi markası ilk şubesini 2000 yılında Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde açmıştır.2008 yılına kadar sadece İzmir’de kendi şubelerini açan Ekmekiçi yoğun talepler üzerine alt yapısını oluşturarak franchising sistemi ile yurt içinde yayılmaya başlamış ve 1.5 yıl içerisinde 17 şubeye ulaşılmıştır.
EKMEKİÇİ BAYİLİK,EKMEKİÇİ FRANCHİSE, TÜRK FRANCHİSE ŞİRKETLERİ

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 1984
Çalışan Sayısı 100
Mağaza Sayısı 17
Franchise İsim Hakkı Bedeli 30.000,00 USD
Dekorasyon Maliyeti 100.000,00 USD
Yatırım Maliyeti 150.000,00 USD

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.