Değirmen Pastaneleri
İlk açıldığı günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ve marka olma bilinciyle faaliyet gösteren Değirmen Pastaneleri, kendi imalat alanı ile tatlı severlere zevkle hizmet vermektedir. Beylerbeyi’nde kurulu olan fabrikasında, geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır. Pastalar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, sütlü tatlı çeşitleri, kek, ekmek, baklava ve börek grupları altında tam 450 çeşit ürün, bu yelpazedeki yerini alır.
Ve “Değirmen” döndükçe, ürünlerin çeşitliliği de kaliteden taviz vermeden her geçen gün artmaktadır. Kuruluş amacı unlu mamuller olarak görülen Değirmen Pastaneleri’nin hizmet alanı yemek ve pastane olmakla birlikte, firma pastane anlayışının çok ötesinde hizmet vermektedir.
Değirmen şubelerinin %80’inde yemek konsepti de mevcuttur. Mutfaklar, müşterilerin siparişlerinin hazırlanışına tanık olabilecekleri “açık mutfak” şeklinde dizayn edilmiştir. Yemeklerin hammaddesi fabrika tarafından temin edilmektedir ancak mağazalarda mönüler bölgeye göre değişmekte ve yemek üretimi lokal olarak yapılmaktadır. Özel alışveriş merkezlerinde bulunan Değirmen şubelerinde sandviç ve salata büfesi de yer almaktadır.
2004 yılı itibariyle açılan tüm mağazalarında aynı konsepti uygulamaya çalışan Değirmen Pastaneleri’nde, insanların rahat edip keyifle uzun vakit geçirebilecekleri, göze de hitap eden bir dekorasyon tarzı hakimdir. Değirmen Pastaneleri tüm bu meziyetlerinin yanı sıra, müşterilerine Catering hizmeti de vermektedir.
Değirmen Pastaneleri , kendi bünyesi dışındaki bir çok firma içinde ek üretim yapmaktadır.Değirmen Pastaneleri’nde üretim fabrika merkezli yapılmaktadır. Günlük olarak üretilen ürünlerin %70’i donuk olarak hazırlanıp mağazalara soğuk zincir kırılmadan sevk edilmektedir.Şube taleplerine göre belirlenen günlük ürünlerin sevkiyatı gıda mühendisleri kontrolünde yapılmaktadır. Mağazalarda üretim mevcut değil , yalnızca pişirme bölümleri mevcuttur.Böylece ürünler tüm şubelerde
standart ve kontrol altında satılmaktadır. Tarım Bakanlığından izni olmayan ham maddeler fabrikaya alınmamaktadır. Üretim tamamen kontrollü hammadde ile gerçekleştirilmektedir.
Franchising sistemi ile çalışan firma , şubelerine sektörle ilgili çeşitli eğitimler düzenlemektedir. Mağaza açılış öncesi ve sonrasında farklı eğitimler ile çalışan ekibin en iyi şekilde hizmet vermesi sağlanmaktadır.
Vizyonumuz
Bir marka olmanın bilinciyle müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkelerini önde tutarak , tüketici haklarına saygılı , kalitemize güvenerek ürünlerimizi tercih edenlere daima yakın , sektörde örnek alınan güvenilir ve mükemmel bir hizmet ve üretim şirketi olmak.
Misyonumuz
Değişen yaşam şartlarının farkında olarak , müşterilerimize sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmak. Sektörümüzde kalite ve standartların yükselmesi için gerekli tüm çabayı göstererek Türk toplumunun yaşam kalitesini artırmak için Değirmen markası taşıyan ürün ve hizmetlerimizle örnek bir firma olmak.
Kalite ve Gıda Emniyet Politikamız
Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için ; hammaddeden başlayarak , proses aşamalarında ve nihai üründe ISO 9001:2000 Kalite Sistem Şartlarına ve HACCP standartlarına , sağlık kurallarına , Gıda Mevzuatına ve ilgili yasa ve tüzüklere uymak. Gıda emniyeti ile ilgili tehlikeleri belirlemek , değerlendirmek ve kontrolü sağlamak. Eğitimli personel ile takım çalışmasına önem verilen , bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamak.
Çalışanların gıda güvenliği ve HACCP prensipleri konusunda sürekli eğitimini ve politikayı benimsemelerini sağlamak. Kanıtlanmış başarı çizgimizi korumakla yetinmeyip , sürekli gelişim bilincini uygulamak ve tüm bunların sürekliliğini , çalışanları ve müşterileri ile beraber gerçekleştirebilen bir hizmet kurumu anlayışı ile sağlamak.
Müşterilerimizden gelen her şikayeti bir armağan olarak kabul ederek , sürekli memnuniyetlerini sağlamak.
Her zaman güvenilir bir firma olmak.
Kalite ve hijyende standart !
Mağazalarda ise üretim değil, yalnızca pişirme bölümleri mevcuttur. Böylece ürünler tüm şubelerde kontrol altında ve standart prosedürlere uygun olarak satılmaktadır. Kalite, hijyen ve lezzette standarttan sapma bu sayede ortadan kaldırılmıştır. Franchising sistemiyle büyüyen Değirmen Pastaneleri’nin ve Franchisee’lerinin en büyük avantajı da budur.
Değirmen şubelerinin %80’inde yemek konsepti de mevcuttur. Mutfaklar, müşterilerin siparişlerinin hazırlanışına tanık olabilecekleri “açık mutfak” şeklinde dizayn edilmiştir. Yemeklerin hammaddesi fabrika tarafından temin edilmektedir ancak mağazalarda mönüler bölgeye göre değişmekte ve yemek üretimi lokal olarak yapılmaktadır.
Değirmen firması Franchising sistemi ile çalışmaktadır. 450 çeşit yarı ve tam unlu mamul Tarım Bakanlığı’nın denetiminde Türk Gıda Kodeksi şartları ve hijyenik standartlara uygun bir şekilde üretilerek Franchisee’lere yani bayilere, modern servis araçlarıyla günlük olarak sevk edilmektedir.
Bu sisteme dahil olan tüm bayilerin sahip olması ve koruması gereken belirli özellikleri bulunmalıdır. Kusursuz kaliteyi amaçlayan Değirmen firması bunu sağlamaları için şubelerine birer kılavuz verir. Bu kılavuzda Değirmen Pastaneleri Franchising sistemi, sistemin girişimciye sağladığı avantajlar ve girişimciden beklenen şartların neler olduğu detaylarıyla verilir. Böylece iki taraf da yükümlülüklerinin bilincindedir. Franchising sistemi Franchiser’a yani Değirmen firmasına da birtakım görevler yükler. Bunların en önemlileri eğitimlerdir. Değirmen firması, sık sık sektörle ilgili çeşitli eğitimler düzenleyerek mağaza açılış öncesi ve sonrasında çalışan ekibin en iyi şekilde hizmet vermesini sağlar.
Firma Bilgileri | Detaylar |
---|---|
Kuruluş Yılı | 1982 |
Çalışan Sayısı | 400 |
Mağaza Sayısı | 30 |
Franchise İsim Hakkı Bedeli | 40.000,00 EUR |
Dekorasyon Maliyeti | 60.000,00 EUR |
Yatırım Maliyeti | 120.000,00 EUR |
Franchise Başvuru Formu
Cevapla
Want to join the discussion?Feel free to contribute!