????????????????????????????????????

ÇÖPÇÜ GIDA, ülkemizin önemli şirketlerinde Genel Müdür ve CEO olarak görev yapmış olan Abdurrahman YUVALI liderliğinde İrfan BAYTAŞ ‘ın danışmanlığında kurulmuştur.

Abdurrahman YUVALI ANADOLU GRUBU şirketlerinden EFES PİLSEN ve COCA – COLA ile ROTOPAK ve TADIM GIDA’ da Genel Müdür ve CEO olarak görev yapmıştır.

İrfan BAYTAŞ ise, VARAN GRUBU, SANKO ve KONUKOĞLU GRUPLARINDA Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

Üst düzey kurumsal tecrübelerini olduğu gibi ÇÖPÇÜ GIDA’ ya aktaran kurucularımız, FRANCHISE ortaklarımıza düşük yatırım ile yüksek kârlılık elde edecekleri bir sistem oluşturmuşlardır.

1-ÇÖPÇÜ Franchise Sistemi:
ÇÖPÇÜ markamız ile üç işletme sistemimiz bulunmaktadır;
a)Franchising vererek yaygınlaşmak.
b)Franchise ile Ana Şirketin ortaklaşa yatırım yapması. Bu durumda işletme sorumluluğu anlaşma gereği taraflardan birinde olabilmektedir.
c)Ana şirket olarak şubeler açmak.
Her üç modelde de ürün tedariki, eğitim ve işletim sistemi aynı biçimde uygulanır.

2.Franchise Başvuru Formu:
Başvuru formunu kriterlere uygun olarak doldurup, direk başvuru, posta veya e-mail yolu ile şirketimize ulaştırmanız durumunda, müracaatınız değerlendirmeye alınacak ve Franchising departmanı tarafından incelendikten sonra 7 iş günü içinde cevaplanacaktır.

3.Ürün Tedarik Sistemi:
ÇÖPÇÜ Restaurantlarında %100 yerli dana (düve) eti kullanılır. Düve 1-2 yaşındaki sığır etine verilen isimdir. Üretim, kendimize ait merkez mutfağımızda modern ve hijyenik koşullarda yapılmakta olup, “iyi üretim kurallarına” harfiyen uyulmaktadır.
Franchise ve şubelerimizin içecek dışındaki tedarikleri günlük olarak üretim merkezimizden dondurulmadan yapılır. İçecekler ana şirketin sözleşmesini yaptığı markalar tarafından direkt olarak sevk edilir.
Merkez tarafından anlaşması yapılmayan hiçbir ürün Franchise ve şubelerimizde satılamaz.

4.Dekorasyon ve Mimari Uygulamalar:
ÇÖPÇÜ konseptinin tüm şube ve Franchise’ larda aynı olması için kendi mimari grubumuzla çalışılması zorunludur. Proje ve gerekli satın almalar, Franchise denetimi ve kontrolünde merkez ofis yöneticileri tarafından organize edilir.
Konseptimize uygun mekânlar aşağıdaki gibidir,
İş merkezleri ve/veya yaşam alanlarına çok yakın olması
Köşe mağaza veya geniş cepheli olması,
Müşteriye ayrılan alanın 80 metre karenin altında olmaması,
Aydınlık bir görüntü elde edilecek fiziki bir konuma sahip olması.
Yukarıdaki şartlar çerçevesinde yaklaşık bina dekorasyon maliyeti 1.000 – 1.500 TL/m2 olarak öngörülmektedir

 

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 2012
Çalışan Sayısı 120
Mağaza Sayısı 20
Franchise İsim Hakkı Bedeli 20.000,00 EUR
Dekorasyon Maliyeti 50.000,00 EUR
Yatırım Maliyeti 80.000,00 EUR

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.