CENKCİ TURŞU
cenkci turşu

cenkci turşu ilk olarak 1985 yılında İzmir Pınarbaşı semtinde ‘Üstün Turşu’ adıyla kurulmuştur. Ancak, zaman içerisinde artan taleplere daha fazla yanıt vermek, üretim hacmini genişleterek iç pazarda ve dış pazarda liderliğe uzanan yolda ilerlemek adına, 2000 yılında 7000 m² açık alan, 5000 m² kapalı alana sahip olan, İzmir Torbalı’daki yeni tesisine taşınmıştır. Cenkci Turşuculuk markasına aldığı patent ile birlikte, şirket unvanını da Cenkci Turşuculuk Gıda Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak yenilemiştir.

Cenkci Turşuculuk; 30 yıldır hijyenik ve modern tesisleri, toplam kalite anlayışı, TSE, ISO 9001, HACCP belgeleri ve kazanmış olduğu; TTKD Tüketici Tavsiye ve Altın Marka ödülleri ile örnek bir işletmedir. Ürün portföyünde birçok sebze çeşidine yer veren Cenkci Turşuculuk, teknoloji ve gelenekselliği birleştirerek kalite ve lezzet imzası taşıyan turşu çeşitleri üretmektedir. Geleneksel turşu çeşitlerinin yanında özel çalışmalar sonucunda kendisine ait lezzetler olan spesiyal ürün çeşitlerine de yer veren Cenkci Turşuculuk, her geçen gün yaptığı çalışmalar sonucunda turşu çeşitlerini artırmaya devam etmektedir.
Kendi markası olan ‘Cenkci’ markası ile üretimine devam eden Cenkci Turşuculuk, Avrupa ve Orta Doğu’da güçlü yere sahip olan özel müşterileri için ‘private label’ üretim de yapmaktadır.

Kalitesi ve lezzeti ile adından söz ettiren Cenkci Turşuculuk, özellikle gıda üretimine uygun koşullara sahip tarlalardan sebzeleri tedarik etmekte, konusunda uzmanlaşmış mühendisler tarafından kontrolünü sağlayarak son tüketiciye en sağlıklı, kaliteli ve lezzetli ürünleri sunmaktadır.

MİSYONUMUZ
Kaliteli ve lezzetli turşular tüketmenin herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Cenkci Turşuculuk olarak, teknoloji ve gelenekselliği bir araya getirerek üretim yapıyor ve bunun için çalışıyoruz.

VİZYONUMUZ

Kaliteli, lezzetli ve gelişen üretim hacmimiz ile sektörün lider turşu firması olmak.

Liderlik Kriterlerimiz;

Kalitemiz, müşteri sayımız, bilinirliğimiz, talepleri karşılamamız, lezzetimizle fark yaratarak tercih edilme oranımız, üretim sektörüne katmış olduğumuz değer. cenkci turşu

İŞTAH AÇICI VE SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRICI

Çeşitli meyve ve sebzelerin sirke ve salamura (tuzlu su) içindeki laktik asit fermantasyonu ile veya sulandırılmış asetik asit (sulandırılmış sirke asidi) içinde oluşan üründür.

Turşuların ne şekilde hazırlandığı (asetik asitle, salamura veya sirke ile yapıldığı) ambalajlarının üzerinde yazılmalıdır. Ayrıca koruyucu madde katılmış ise bu husus da etiketinde belirtilmelidir. cenkci turşu

Turşuyu oluşturan sebze ve meyvelerin taneleri acımış, küflenmiş, bozlaşmış, ezilmiş, içi boşalmış, dağılmış, belirgin şekilde yumuşamış olmamalı, turşu suyunda hiç bir şekilde koyulaşma, salyalaşma görülmemelidir. cenkci turşu

İştah açıcı ve sindirimi kolaylaştırıcı etkileri olan turşulara sarımsak, hardal tohumu, maydanoz v.b. sağlığa zararsız çeşni maddeleri katılabilir, nohut, buğday gibi kuru besin maddeleri ve şeker konulabilir ve kapalı olarak, laklı teneke kaplar, şişeler, galonlar, tahta fıçılar ve plastik kaplar (polietilenli olanlar) içerisinde satılabilirler.

İnsan sağlığına verdiğimiz önemi gıda güvenliği çerçevesinde, kalite ve hijyen kurallarına uygun olarak tüketicilerin damak tadına hitap eden ürünler üretiyoruz. cenkci turşu

franchise veren firmalar , bayilik veren firmalar , en karlı isler

Franchise Başvuru Formu
[contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.