By Trileçe franchise veriyor 2

by trileçe franchise veriyor

Kökeni konusunda farklı görüşler olsa da, hafif, pratik ve enfes bir sütlü tatlı olarak, damak zevkimize çok hitap eden tam 9 çeşit, birbirinden lezzetli trileçe tatlısı, By Trileçe tarafından özel olarak imal edilerek, sofralarımızda yerini alıyor.
Kendi kategorisinde ISO 9001 ve ISO 22000 belgesi ile gıdaya ait bütün üretim belgelerini bünyesinde barındıran By Trileçe’nin tamamında doğal hammaddeler kullanılan tatlı yelpazesinde; karamelli, antep fıstıklı, frambuazlı, çikolatalı, çilekli, hindistan cevizli, portakallı, damla sakızlı, ve limonlu olarak tam 9 ayrı trileçe çeşidi bulunuyor. Dondurmayla birlikte de sunulabilen By Trileçe marka trileçelerimiz, tepsiler halinde bayilerimize gönderiliyor ve bayiler tarafından müşterilerine sunuluyor.

by trileçe bayilik şartları

Halen Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, İzmit’de bulunan bayilerine ilaveten, Bayrampaşa, Bahçeşehir ve Bahçelievler’de perakende mağazaları da bulunan By Trileçe’nin hedefinde, Türkiye genelinde 100 bayilik ağ kurma yanında, yurtdışına açılmak da bulunuyor.
İstanbul’daki By Trileçe mağazalarında, en az trileçelerimiz kadar iddialı olan peynirli, patatesli, kıymalı ve ıspanaklı Boşnak börekleriyle de damaklarınızı şenlendirmeye devam ediyoruz.

‘TRES LECHES’ YANİ 3 SÜT

Trileçe aslında iki İspanyolca kelimenin birleşiminden oluşuyor. Tres ve Leches, yani ‘üç’ ve ‘süt’ ya da bir başka deyişle 3 sütlü tatlı… İspanyolcada ‘tres’ 3, ‘leches’ süt anlamına geliyor, o zaman tatlının Güney Amerika kökenli olması yüksek ihtimal. Biraz daha derin araştırınca 19. yy’den itibaren Latin Amerika’da yapılan bir tatlı olduğunu öğreniyoruz kitaplardan. Fakat yine kafa karıştıran bir konu var. Aslında bu tatlı güzel hazırlanmış bir pandispanyaya üç sütün karışımından hazırlanan bir şerbetin dökülerek çektirilmesi ile hazırlanıyor. Üzerine de güzel bir karamel gezdirip servis ediyorsunuz. Pandispanya dediğiniz Avrupa kökenli, hatta İtalyanların sahip çıktığı, süngerimsi dokuda yumuşak bir kek (pan di spagna.) Anlamı da İspanyol ekmeği. Tatlının ismi İtalyanca, içinde İspanyolumsu bir keki var, yapıldığı yer Güney Amerika, bize geliş yeri Arnavutluk… Yani melez bir arkadaşla karşı karşıyayız.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.