burger station 2
burger station

HAKKIMIZDA
Burger Station Markası 2012 yılında kuruldu.
İlk şube Ankara Atlantis AVM’de açıldı.
2015 Yılında HEM GRUP GIDA A.Ş. tarafından yönetimi üstlenilen marka, 2016 Yılında TAURUS AVM’de ikinci şubesini açtı. Amerikan Restoranıdı ve çalışanları lezzet ustasıdır.

“Türkiye’nin en iyi Lezzeti” sloganının altında bu yatmaktadır. Tüm ürünleri %100 doğal et ürünlerden yapılıyor ve katkı maddesi kullanılmıyor. Tüm ekmek ürünleri restoranlarda lezzet ekibi tarafından yapılıyor.

TÜRKİYE’nin En İyi Lezzet Markasına
Sahip Olmak İster misin?
Markasını Lezzet Düşkünü Müşteriler Büyütüyor. Franchising yatırımcılarının yeni adresi BURGER STATION tescilli markası HOME MADE-EV YAPIMI lezzet merkezi olmak amacıyla 4 Yıl önce kuruldu. Amerikan Dinner tarzı lezzet severlerin vazgeçilmez adresi bugün “Türkiye’nin En İyi Lezzeti” adını kullanacak kadar ün saldı. Geçtiğimiz Haziran ayında özel bir konsept ile dekorasyonu yapılan ve müşterilerin bu yönü ile özel ilgisini çeken ikinci şubesi Ankara Taurus AVM’de açıldı.  markası adından anlaşılacağı gibi Hamburger uzmanıdır. Restoranda gelen müşteriler, tüm et menülerinden salatalara kadar ve tatlı çeşitlerine kadar bir çok şeyi bulmak mümkün BURGER STATION ekmeği ile meşhur. Tüm ekmekler restoranda yapılıyor ve pişiriliyor. Tüm ürünler %100 doğal et ürünlerden yapılıyor ve katı maddesi kullanılmıyor.

Lezzet Merkezi olarak tanımlanan markamız, Türkiye’de yeni şubeleri için yatırımcılarını arıyor. Restoran sektöründe yüksek kar ile marka bilinirliği yüksek bir marka ile iş yapmak isteyen yatırımcılar… BURGER STATION şube sahibi olmak ister misiniz? Hemen bizimle iletişime geçin.

İçindekiler

Hamburgerin  hikayesi

Günümüzün en bilinen fast food yiyeceklerinden hamburgerin kökeni ile ilgili pek çok varsayım var. Hatta çoğu insan hamburgeri, eğlence parkları ve fuarların bir ürünü ya da “amerikan icadı” olarak düşünüyor. Şimdi gelin, okuduğunuzda çokça şaşıracağınız hamburgerin doğuşunu birlikte inceleyim…

Günümüz dünyasının vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alan hamburgerin, 13. yüzyılda Cengiz Han dönemine kadar evrilerek geldi desek inanır mısınız?

Bunu, Andrew F. Smith isimli yemek tarihçisi National Geographic’de yayınlanan “Hamburgerin Tarihi” isimli programda söylüyor. Efsaneye göre, Moğollar sefere giderken eğerlerinin altına koydukları etleri atın sırtıyla eyer arasında dövülür ve at ile eyer arasındaki et sıcaklıkla pişermiş.

Cengizhan’ın oğlu Kubilay Han Moskova’yı fethettiğinde Ruslar Moğollardan öğrendikleri bu yemeğe Tatar bifteği adını veriyorlar.

Moğollardan Rusya’ya geçen bu et, buradan Avrupa’nın önemli liman kentlerinden Hamburg’a taşındı. Almanya’nın Hamburg şehrinden bir tüccar yüzyılın ortalarında ticaret amacıyla gittiği Orta Asya’da Tatar Bifteğini gördü ve bu lezzeti Almanya’ya getirerek Hamburg bifteği olarak sundu. Daha sonra “Hamburg’a ait” anlamında “Hamburger” adı verildi.

Almanya’dan sonra İngiltere’nin keşfettiği hamburger “Salisbury Bifteği” olarak isimlendirildi. 19. yüzyılın yemek geliştirme uzmanı Salisbury, sağlıklı bir yaşam için günde üç kere önceden sıcak su ile yıkanmış biftek yenilmesine inanıyordu.

Almanların 1800’lü yıllarda Amerika’ya göçmesiyle Hamburger “Amerikan icad” olarak pazarlanmaya başladı. İşte hamburgerin sekiz asırlık hikayesi burada son buluyor…

bayilik veren firmalar,franchise veren firmalar,en karlı bayilikler

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.