Bugala iskender döner 1

Bugala iskender döner

bugala-detay

 Bugala iskender döner

Bugala iskender döner 2007 yılında deneyimli kadrosuyla İstanbul Osmanbey’ de müşterilerine hizmet etmeye başlamıştır. Girdiği yiyecek içecek sektöründe hızla ilerleyen BUGALA kısa sürede geniş bir müşteri portföyü oluşturarak başarılarını kanıtlamıştır.
Kalite ve hijyen i misyon edinen BUGALA geniş menüsüyle her kitleden müşterisine hitap etmektedir. BUGALA sektör de tavuk döner dürüm olarak hem rakipsiz hem de hazırladığı özel soslarla müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.
BUGALA sektörde tavuk dürümde öncü olmuş olsa bile konseptinde kendi bünyesinde hazırlanan diğer ürünleriyle de gelen müşterilerini ağırlamaktadır. Alt yapı hazırlıklarına hızla devam eden BUGALA 2011 yılında bayilik vermeye başlamıştır

Bugala iskender döner sektörde tavuk dürümde öncü olmuş olsa bile konseptinde kendi bünyesinde hazırlanan diğer ürünleriyle de gelen müşterilerini ağırlamaktadır.

Bursa’nın caddelerinden birinde salaş bir dükkân… Yağ lekesi kalmasın, kolay da silinsin diye mermerden masalar, boyasız ahşap sandalyeler. Kimi işçi tulumlu, kimi kravatlı müşteriler. Ve masalara giden yassı, teneke tabaklar… Dövülmüş sarımsakla çırpılmış yoğurt ve pide döşeli, üzeri parça parça yağları seçilen kuzu dönerli, kızgın salça ve tereyağ soslu tabaklar… Kimi müşterilerinkinde dönerin üzerinde seçilen ızgara böbrekler, uykuluklar… Bir köşede, meşe odunu közünde kızaran dönerin alt kısmında ise iri iri yağ parçaları. Ve alnındaki boncuk boncuk terleri omuzundaki peşkire silen, sipariş yağlı geldiğinde döneri bu kısımdan kesen kaytan bıyıklı dönerci ustası…

İskender kebabının mucidi İskender Efendi’nin torunu İskender İskenderoğlu, aklının yeni erdiği çocukluk yaşlarında gördüğü manzarayı böyle anlatıyor. Şimdilerde biri Bursa’nın biraz dışındaki dev AVM Endülüs Park’ta, biri de Kadıköy’de rıhtımda iki kebapçı işleten İskenderoğlu’yla büyük dedesinin icad ettiği kebabın 150. yılı dolayısıyla söyleşiyoruz. Bu tehlikeli bir sohbet, çünkü ikindi vakti konuşuyoruz ve konu nar gibi kızarmış etlerden cızırdayan tereyağlara uzandıkça, insan fena acıkıyor. Tıpkı bu satırları hafif aç karnına okuyacak bazı okurların başına geleceği gibi…

Firma Bilgileri Detaylar
Kuruluş Yılı 2007
Çalışan Sayısı 30
Mağaza Sayısı 01
Franchise İsim Hakkı Bedeli 30.000,00 USD
Dekorasyon Maliyeti 70.000,00 USD
Yatırım Maliyeti 150.000,00 USD

 

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.