biba baharat bayilik veriyor

biba baharat bayilik veriyor yatırimcılarını bekliyor.Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinen firmamız, üretimde, kalitede ,satış ve pazarlamada sektöre yeni bir heyecan getirmeyi amaç edinerek iş hayatına başlamıştır.Bugün Kahramanmaraş’taki modern ve hijyenik tesislerinde konusunda uzman ve eğitimli personel eşliğinde Türk Gıda Kodeksi kalite standartları çerçevesinde üretim yapan bir firma haline gelmiştir. LEZZETİN SIRRI BAHARATTIR…

Hakkımızda

Biba Baharat VizyonumuzTükeciler tarafından aranan bir marka haline gelerek, sektöründe lider uluslararası bir marka olmaktır.

Misyonumuz

Önce insan sağlığını göz önünde bulundurarak, kalite ve hijyenden ödün vermeden ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazarda tüketicilerle buluşturmaktır.

biba baharat bayilik veriyor yatırimcılarını bekliyor.Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinen firmamız, üretimde, kalitede ,satış ve pazarlamada sektöre yeni bir heyecan getirmeyi amaç edinerek iş hayatına başlamıştır.Bugün Kahramanmaraş’taki modern ve hijyenik tesislerinde konusunda uzman ve eğitimli personel eşliğinde Türk Gıda Kodeksi kalite standartları çerçevesinde üretim yapan bir firma haline gelmiştir. LEZZETİN SIRRI BAHARATTIR…

Hakkımızda

Biba Baharat VizyonumuzTükeciler tarafından aranan bir marka haline gelerek, sektöründe lider uluslararası bir marka olmaktır.

Misyonumuz

Önce insan sağlığını göz önünde bulundurarak, kalite ve hijyenden ödün vermeden ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazarda tüketicilerle buluşturmaktır.

Baharat Nedir Baharatlar Nerelerde Kullanılır

Baharat, koku ve tat gibi hoşa giden özelliklerinden dolayı yetiştirilen bitkilerin kurutulmuş bölümlerine verilen genel ad. Baharat, bitkilerin toprakaltı gövdesi (kök- sap), soğan, gövde kabuğu, çiçek tomurcu­ğu, tepecik (stigma), meyve, tohum ya da yaprak gibi bölümlerinin kurutulmasıyla elde edilir. Son derece makbul olan baharat bitkileri özellikle tropik ve astropik bölge­lerde yetişen, tat ve kokuca keskin ya da acı ürünlerden oluşur. Ticarette en yaygın olan- lan karanfil, tarçın, kakule, zencefil ve karabiberdir. Baharat tohumları anason, kimyon, karamankimyonu, rezene, haşhaş ve susam gibi otsu bitkilerin minik, kokulu meyveleri ya da yağlı tohumlandır. Baharlı otlar ise mercanköşk, nane, kuşdili ve kekik gibi bitkilerin kokulu yapraklandır. Bütün bu baharat türleri yiyeceklere koku, tat ya da acılık katmak için kullanılır.

Franchise Başvuru Formu

 [contact-form-7 id=”2013″ title=”Firma Franchise Başvuru Formu”]

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.