Cafede lokma bayilik veriyor

Hakkımızda
Tarihi Orta Asya’ya dayanan, Türklerin Anadolu’ya yerleşmesi sonucu padişah saraylarına girecek kadar benimsenip sevilen Ege Bölgesi’ne has bir tat olan; şerbetsiz, özel içi beyaz veya çikolata krema dolgulu ve üzeri Belçika çikolatası ile kaplı lokma tatlımız; Ege’nin güzelliklerini kalabalık şehirlerdeki misafirlerine her mevsim ulaşılabilir kılma hayalini gerçekleştirmek amacıyla başladı hikayemiz.

Misyon
İyi tatlı yiyen, iyi düşünür. İyi düşünen, dostuyla paylaşır. Dost Sohbeti bu dünyadaki en kıymetli hazinelerden biridir. Çabamız dost sohbetini tüm Türkiye’ye çoğaltmak içindir.

Vizyon
Başarımızın ardındaki sır, bir Türkiye markası olma yolunda ilerlerken özel olarak üretimini yapmış olduğumuz lokmamızı Türkiye’ye coşkuyla yaymaktır.

Cafe de Lokma olarak 2018 yılında araştırma ve geliştirmeler sonucunda 2019 Ocak ayında ilk Cafe de Lokma şubesini Kocaeli merkezde açtı. Kısa sürede gelen yoğun talepler doğrultusunda franchise sistemimizi oluşturduk İkinci şubemizi yine Kocaeli sekapark ta açmak için çalışmalar başlatarak bayilik sürecini başlattık.Amacımız iş ortaklarımızla ile birlikte kaliteden ödün vermeden birlikte büyümek Cafe de lokma 2 farklı konseptte bayilik verecektir.

Kioks modelimiz

10-15 m2 arası olup kurulum maliyeti 80.000 ila 90.000 tl arasındadır. (kesin maliyet yer ve m2 oranına göre netlik kazanır)

 

Cafe Konseptimiz

40-60 m2 arası olup kurulum maliyetleri ortalama 150.000 tl dir.(kesin maliyet yer ve m2 oranlarına göre hesaplanıp netlik kazanır)
İlk 10 bayilikte isim hakkı bedeli alınmayacaktır. Cirodan pay %5 alınacaktır.

Bayilik süreci

Telefon veya mail yoluyla iletişim sonucuna göre ön görüşme randevusu verilir.
Ön görüşme sonucunda anlaşma yapılırsa sözleşme imzalanır.
Mekan ve yer ziyaretinden sonra kesin maliyet belirlenir.
Mimarımızın kontrolünde mimari çalışma yapılır. Makine parkuru kurulur.
Anlaşma dahilinde ürün tedariği yapılır.
Eğitmenlerimiz sonele 5 günlük eğitim sonrasında faaliyete başlar.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.